Restaurant Rumah Senang

** Onze horeca is tijdelijk voor externen gesloten **

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.

De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 13.30 uur. Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger 'uit eten'. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers.

Let op: bij restaurant Rumah Senang én de Toko kunt u alléén per PIN betalen! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Geen klachten
Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Aan tafel wordt een korte gezondheidscheck gedaan. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, bel naar 076 - 522 51 50.

Geniet van het samenzijn en eet smakelijk. Selamat makan!

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Als u aan tafel zit, mag het af. U houdt 1,5 meter afstand tot anderen.


De Toko

** DE TOKO IS TOT TENMINSTE 14 JANAURI 2022 ALLÉÉN GEOPEND VOOR BEWONERS RAFFY**

De Toko is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur (gesloten 31 december en 1 januari 2022). Er zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

Let op: alléén betaling per PIN!

Restaurant Rumah Senang en de Toko vindt u in Woonzorgcentrum Raffy

Woonzorgcentrum Raffy

Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda

076 - 522 51 50