Versoepeling bezoekregeling

26-05-2020

Vanaf vrijdag 29 mei gaan onze locaties ​​weer v​oorzichtig open voor bezoek. Volgens de nieuwe bezo​​​ekersregeling mag een bewoner of echtpaar één bezoeker per week ontvangen​. De bezoektijd is max. 60 minuten. We zijn als organisatie blij met deze versoepeling!

Gefaseerd open

Om veiligheids- en organisatorische redenen worden onze locaties de komende tijd gefaseerd geopend volgens de nieuwe bezoekregeling. Achter de schermen zijn we druk bezig om de locatie zo goed mogelijk in te richten en alles te regelen zodanig dat we voldoen aan de strikte voorwaarden van het RIVM en de GGD Hart voor Brabant. Want veiligheid voor bewoners, hun dierbaren, onze medewerkers én mensen buiten onze locatie staat voorop. Wij houden ons aan de strikte voorwaarden en vragen daarnaast bewoners en hun familie zich hieraan te houden.

De komende tijd meer informatie

Bewoners en hun familie of ​naasten krijgen woensdag 27 mei meer informatie over de versoepelde bezoekregeling en de huisregels en protocollen die daarbij gelden. Ook het online reserveringssysteem voor het inplannen van een bezoek is dan werkend. ​