Beste medewerkers en vrijwilligers,

Van kerstborrel naar een pick-up point... Misschien geen verrassing, maar wel de realiteit. De feestelijke Kerstborrel waarvoor je persoonlijk was uitgenodigd, moeten we uitstellen. De reden hiervan is zelf in te vullen. We balen hier zelf ook enorm van, een gezellige afsluiting van 2021 hadden we iedereen graag gegund!

Op de datum en locatie waar je je eerder voor hebt aangemeld kun je bij een speciale pick-up point je (opgegeven) kerstcadeau halen. Dit in gezellige kerstsfeer met wat 'lekkers to-go'. De data/locaties zetten we nogmaals op een rij.

  • ma. 20 december Lâle Buurstede - spreekkamer 1e verdieping >> 15.00 - 18.00 uur
  • wo. 22 december De Leystroom - Buurthuis >> 15.00 - 18.00 uur
  • do. 23 december Raffy - Rumah Senang >> 14.00 - 18.00 uur

Vanzelfsprekend houd je je aan de coronaregels (zoals mondkapje, 1,5 meter afstand). En je gaat weer verder zodra je je cadeau en wat lekkers in je handen hebt. Voorkom opstopping en is de rij wat lang, kom dan later terug.

Degenen die verhinderd waren of zich niet hebben opgegeven, kunnen uiteraard alsnog bij de pick-up point op een van de locaties het kerstcadeau ophalen.

Alle cadeaus die tijdens de kerst pick-up points op de locaties niet worden opgehaald, worden verzameld op locatie Raffy - kantoor Blok C. Deze kun je aldaar op een van de volgende data ophalen:

  • dinsdag 28 december tussen 12.00 - 14.00 uur.
  • donderdag 30 december tussen 12.00 - 14.00 uur.

We bedanken degenen die gekozen hebben voor een donatie van 25,- voor de bewoners. Begin volgend jaar communiceren we de invulling hiervan.

Zodra de mogelijkheden er zijn, beraden we ons op een invulling om het nieuwe jaar in te luiden of een andere reden om samen te komen. Hopelijk kunnen we op korte termijn in een feestelijke setting samen (kleurrijk) zijn.

Mede namens beleidsteam en leidinggevenden,

Patricia Bender
Bestuurder