horeca

Geachte familie,

Vanaf woensdag 9 juni zijn de eerste versoepelingen binnen onze horeca gelegenheden. 'Restaurant Rumah Senang (Raffy)' is voor bewoners en familie geopend tussen 11.30 en 14.30 uur. 'Restaurant Buurthuis De Leystroom' is voor bewoners en familie geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Let op: Lunch is alléén mogelijk tussen 11.30 en 13.30 uur.

Vanwege het maximum aantal te mogen ontvangen personen in onze restaurants, bent u als familielid verplicht te reserveren. Dit kunt u doen via onderstaande reserveringstool en is mogelijk tot maximaal 8 uur van tevoren.

Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Bij binnenkomst in het restaurant zal nog een korte gezondheidscheck worden gedaan. Het restaurant is zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand bewaard blijft tot andere tafels. S.v.p. niet met stoelen of tafels schuiven. Het dragen van het chirurgisch mondneusmasker Type IIR is verplicht. Op het moment dat u aan tafel zit, kan dit af.

Heeft u vragen, stuur een e-mail naar blijfincontact@raffy-leystroom.nl. Geniet van het samenzijn en eet smakelijk.


Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Vindt u het online reserveren lastig of lukt het niet, dan kunt u ons een e-mail sturen. Geef s.v.p. de datum, het gewenste tijdstip, locatie, naam bewoner en aantal familieleden door met wel/geen lunch.