horeca

Onze horeca gelegenheden zjin geopend voor bewoners, familie en externen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Er geldt een maximum aantal personen per dag, waarbij onze bewoners altijd voorrang hebben:

  • Restaurant Rumah Senang (Raffy) max. 40 personen
  • Restaurant of terras Buurthuis De Leystroom max. 30 personen 

Vanwege het maximum aantal te mogen ontvangen personen in onze restaurants, bent u als bezoeker verplicht te reserveren. Dit kunt u doen via onderstaande reserveringstool en is mogelijk tot maximaal 8 uur van tevoren.

Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Bij binnenkomst in het restaurant zal nog een korte gezondheidscheck worden gedaan. Het restaurant is zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand bewaard blijft tot andere tafels. S.v.p. niet met stoelen of tafels schuiven. Het dragen van het chirurgisch mondneusmasker Type IIR is verplicht. Op het moment dat u aan tafel zit, kan dit af.

De Toko (Raffy) is voor externe bezoekers op maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Heeft u vragen, stuur een e-mail naar blijfincontact@raffy-leystroom.nl. Geniet van het samenzijn en eet smakelijk.


Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Vindt u het online reserveren lastig of lukt het niet, dan kunt u ons een e-mail sturen. Geef s.v.p. de datum, het gewenste tijdstip, locatie, naam bewoner en aantal familieleden door met wel/geen lunch.