Buurthuis De Leystroom

** Onze horeca is tot tenminste 14 januari 2022 voor externen gesloten **

De Leystroom heeft een prachtig buurthuis, dat elke dag geopend is van 10.00 tot 17.00 uur. Hier kan eenieder terecht voor een vers kopje koffie en naar wens met een huisgemaakte lekkernij erbij. Maar het blijft niet bij koffie. Het restaurant in het buurthuis biedt ook lunches, tussen 12.00 en 13.30 uur.

Er geldt een maximum aantal personen per dag, waarbij onze bewoners altijd voorrang hebben. Reserveren is niet verplicht. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan kunt u telefonisch reserveren bij De Leystroom via: 076 - 523 39 00 of ter plekke bij de buurtvrouw in het buurthuis.

Let op: alléén betaling per PIN mogelijk! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Geen klachten
Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Aan tafel wordt een korte gezondheidscheck gedaan. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, bel naar 076 - 522 51 50.

Terras
Sinds 1 juli 2021 heeft Buurthuis De Leystroom ook een terras, zodat u bij goed weer buiten in het zonnetje kunt genieten van het gezelschap en iets lekkers.

Geniet van het samenzijn en eet smakelijk!

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Als u aan tafel zit, mag het af.
U houdt 1,5 meter afstand tot anderen.

Het buurthuis vindt u in  Woonzorgcentrum De Leystroom

Buurthuis De Leystroom

Lage Kant 60, 4817 GG Breda

076 523 39 00

blijfincontact@raffy-leystroom.nl


Ontmoetingsplek
In het buurthuis organiseren we diverse activiteiten voor onze eigen bewoners, maar ook voor de buurtbewoners. Het buurthuis is een ontmoetingsplek. Binnenkort is de activiteitenkalender beschikbaar.


Bent u van plan om zelf een feest te organiseren? Ook dan is het buurthuis een ideale plek om bijv. uw verjaardag te vieren. Omdat het buurthuis intensief in gebruik is, is het verstandig om tijdig te reserveren.