Buurthuis De Leystroom

In september is het buurthuis op maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m zondag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De Leystroom heeft een prachtig buurthuis, dat elke dag geopend is van 10.00 tot 17.00 uur. Hier kan eenieder terecht voor een vers kopje koffie en naar wens met een huisgemaakte lekkernij erbij. Maar het blijft niet bij koffie. Het restaurant in het buurthuis biedt ook lunches, tussen 12.00 en 13.30 uur.

Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan kunt u telefonisch reserveren via: 076 - 523 39 00 (toets 2) of ter plekke bij de buurtvrouw in het buurthuis.

Let op: alléén betaling per PIN mogelijk! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Terras
Buurthuis De Leystroom heeft een terras, zodat u bij goed weer buiten in het zonnetje kunt genieten van het gezelschap en iets lekkers.

Geniet van het samenzijn en eet smakelijk!

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

In verband met de wereldwijde inflatie is Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom genoodzaakt haar prijzen in de horeca voor haar gasten te verhogen. Per 12 september 2022 worden nieuwe prijzen gehanteerd. Deze vindt u terug in de menukaart.

Iets te vieren?

In het buurthuis organiseren we diverse activiteiten voor onze eigen bewoners, maar ook voor de buurtbewoners.
Het buurthuis is een ontmoetingsplek. 

Bent u van plan om zelf een feest te organiseren? Ook dan is het buurthuis een ideale plek om bijv. uw verjaardag te vieren. Omdat het buurthuis intensief in gebruik is, is het verstandig om tijdig te reserveren. 

Het buurthuis vindt u in  Woonzorgcentrum De Leystroom

Buurthuis De Leystroom

Lage Kant 60, 4817 GG Breda

076 523 39 00 (toets 2)