Nieuws en ontwikkelingen

Hieronder vind je nieuwsberichten van Raffy-Leystroom. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties, Raffy, Lâle of De Leystroom. Volg ook onze algemene LinkedIn pagina en algemene Instagram om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je links naar eigen Facebookpagina's, like en volg ons daar om van het nieuws per locatie op de hoogte te blijven!

Vanaf vrijdag 29 mei gaan onze locaties ​​weer v​oorzichtig open voor bezoek. Volgens de nieuwe bezo​​​ekersregeling mag een bewoner of echtpaar één bezoeker per week ontvangen​. De bezoektijd is max. 60 minuten. We zijn als organisatie blij met deze versoepeling!

De tijdelijk verbouwde personeelsruimte van Raffy maakt het mogelijk dat familie nu bínnen - achter glas - in contact kan zijn met hun dierbare. Onze bewoners. Vanmiddag kwam wethouder Miriam Haagh in de vernieuwde 'kleurrijke ontmoetingsruimte' een kijkje nemen en maakte een praatje met mevrouw Menick.

Nieuwe website

13-04-2020

Welkom op de nieuwe site van Raffy, Lâle en De Leystroom. Onder 'Samen kleurrijk' wordt de site de komende maanden verder vormgegeven.